//EMSICOM srl


We make things happen !
HOME

             EMSICOM srl este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1994 care are ca obiect de activitate executarea lucrarilor de proiectare, constructii, montaj si intretinere in domeniul telecomunicatiilor.

            La inceputul anului 1995 EMSICOM srl a primit acordul Ministerului Comunicatiilor pentru executarea "lucrarilor de instalatii, constructii montaj si service in domeniul telecomunicatiilor".Acordul a fost reactualizat in anul 1998 si este valabil pe intreg teritoriul tarii.In anul 1999 societatea a obtinut de la acelasi for acordul pentru activitatea de "proiectare, instalare, intretinere si conectare a echipamentelor de telecomunicatii".

            Din totalul volumului de activitate 87% este reprezentat de:

                         -lucrari de constructii retele telecomunicatii(aeriene si subterane) cu cabluri cu fire de cupru si cabluri cu fibra optica.

                         -lucrari de inginerie civila (canalizatii, subtraversari, linii aeriene, etc).

                         Aceste lucrari acopera aproape jumatate din judetele tarii si insumeaza peste 30.000 linii, atat in mediul urban cat si in mediul rural, in retele urbane si interurbane, in zone de ses dar si in zone montane cu mare grad de dificultate.

DESPRE NOI
SERVICII
CONTACT

e-mail: office@emsicom.ro