//EMSICOM srl


We make things happen !
HOME

             EMSICOM srl este una din cele mai importante firme din sud-estul tarii in domeniul constructiilor de infrastructura de telecomunicatii.Pentru 90% din volumul lucrarilor executate si in curs de executie beneficiarul este ROMTELECOM SA, principalul furnizor de servicii de telecomunicatii din ROMANIA.

            Portofoliul de lucrari este in principal reprezentat de:

                        -retele de telecomunicatii, atat lucrari de inginerie civila(suport subteran-canalizatii si suport aerian- linii de stalpi), cat si instalari de cabluri (cu fire de cupru si fibre optice).

                        -instalari echipamente de transmisiuni(xDSL, ADSL)

                        -lucrari de planificare si proiectare a retelelor de telecomunicatii.

             Personalul nostru este bine calificat si motivat, iar lucrarile executate sunt la standarde de calitate si tehnologice ridicate, fapt ce a dus la aprecieri pozitive din partea beneficiarilor.

             Dispunem de dotare tehnica necesara executarii lucrarilor ceea ce ne confera siguranta in atingerea parametrilor calitativi si rapiditate in executarea lucrarilor.

             Noi aducem lucrarilor calitate, durata mica de executie,pret competitiv, experienta si colaborare cu beneficiarii, oferim solutii viabile si materiale adecvate si, nu in ultimul rand, un management performant.

DESPRE NOI
SERVICII
CONTACT

e-mail:office@emsicom.ro